Hvad er Turtle Time?

Vi er Mette og Morten.

Vi har solgt og givet vores ejendele væk og har skiftet fast job og bolig ud med vores lille autocamper “Turtle”.

Nu bor vi på landevejene – uden planer for hvor vi skal hen eller hvem vi vil møde (eller hvor vi får vores næste lønseddel fra).

Vi improviserer, skaber balance og eventyr i hverdagen på vores egen måde og tager det hele dag for dag.

Det har vi nu gjort siden 3. juni 2017.

Og dét er TURTLE TIME.

HVORFOR?

Hvorfor ikke? 🙂

Vi deler den samme nysgerrighed og eventyrlystne natur og vi elsker begge nye udfordringer uden at vide, hvordan de vil falde ud.
Og specielt i forbindelse med denne idé, kan vi også godt lide tanken om at bytte vores ejendele, forpligtelser, sikkerhed og følelse af “altid at være forbundet” i bytte for maksimal fleksibilitet, frihed og uforudsigelighed i vores hverdagsliv. Og derudover at lære nye mennesker og steder af kende – og måske inspirere nogle andre hen ad vejen.

Så hvorfor ikke prøve det? Det vil formentlig ikke slå os ihjel og det vil helt sikkert være en oplevelse for livet!

Så derfor… 🙂

Hvem er TURTLE?

Turtle er vores trofaste rejsemakker. Vores stjerne. Vores svar på Nordkaperen.

Han (hun?) er rimelig langsom, hvilket minder os om at være opmærksomme på vores egen hastighed i livet – deraf navnet “Turtle” – men han bringer vores hjem lige derhen, hvor vi ønsker det.

Turtle er vores køkken, vores soveværelse, vores badeværelse, tv-stue, ly fra regn og vind og han forsyner os med varme, strøm til vores gadgets, gas og vand til madlavning og et køleskab til vores mad.

Han er en VW T4 California Coach årgang ’92 fra Westfalia, og han har rundet sine første 400.000 km. Vi fandt ham i den østlige del af Danmark i september 2016 og han har været vores lige siden.

Turtle time er … ?