Fra to til tre på Turtle-tur

Der er sket meget i vores liv siden vores sidste opslag for lidt over to år siden, hvor vi annoncerede at vi var gået fra hinanden.

Som nogen af jer ved, er vi siden fundet sammen igen. Og mere til.
Vi kører også rundt i Turtle igen af og til. Og så har vi fået selskab….!

For 1,5 måned siden havde vi en oplevelse som fik os til at snakke om, at det vist var på tide med en opdatering herinde på turtletime.dk; Vi overnattede i Turtle i en vejside ved Damhussøen i København, da en venlig kvinde kom hen og bankede på for at tilbyde os at hente vand, låne toilet, vaske tøj osv. hos hende. Hun boede lige ved siden af os, og havde (naturligt nok) undret sig over, hvem der holdt uden for hendes hus – og fordi hjemmesiden står skrevet på bilen havde hun fundet ud af hvem vi var.

Derfor tænker vi, at det nu er på sin plads at opdatere siden – og jer der læser med – til vores nuværende situation: Det er stadig os to, Morten og Mette, der kører rundt i Turtle – og nu også med en ekstra passager – nemlig vores søn, Sebastian, som vi blev forældre til for 3,5 måned siden.

På tur i Turtle – nu med barnevogn.

Dette opslag er dog ikke starten på en ny føljeton hvor vi løbende kommer til at lave opslag som vi gjorde, da vi boede permanent i Turtle i 2017-2019.

Vi vil ikke afvise at vi på et senere tidspunkt kommer til at lave den slags opslag igen, eller på anden måde fortæller om vores oplevelser til de der vil følge med.
For nu ønsker vi dog ‘bare’ at nyde de små øjeblikke i vores liv og hverdag uden at bruge tid og energi på at dele opslag med omverdenen.

Dette er derfor blot en enlig opdatering til jer der støder på os ude i landskabet eller besøger vores hjemmeside og sociale medier: Det er stadig os der kører rundt i Turtle. Og nu også med barnevogn!

Hvis du ser os et sted ude i verden, så kom endelig hen og sig hej! Og hvis du sidder derude og er nysgerrig på vores livsstil og gerne vil vide mere, så tag bare fat i os. Vi svarer stadig meget gerne på spørgsmål og fortæller også gerne åbent og ærligt om vores oplevelser, gode som dårlige, til jer der er interesserede.

Rigtig god dag til jer alle derude!

Kærlig hilsen M&M

One Reply to “Fra to til tre på Turtle-tur”

 1. Kære Mette og Morten..
  Det var en dejlig opdatering… Allerførst ❤️ligt tillykke med jeres søn – vi er sikre på, at han er et kærlighedsbarn.
  Vi mindes vores hyggelige møde på Hyldebærvej på Læsø. Kommer I til Læsø igen er I naturligvis velkomne.
  Vi ønsker jer alt godt fremover –
  De kærligste hilsner
  Tom og Hanne

Har du en kommentar?