Hvorfor en hjemmeside?

Læsetid: ca. 6 minutter.

“Hvad har drift af en hjemmeside og aktiviteter på sociale medier at gøre med at koble fra og forsøge at leve det simple liv?” kunne man måske spørge?

I dette – vores allerførste – blogindlæg til jer ude på det store internet, vil vi forsøge at sætte nogle ord på tankerne bag oprettelsen af Turtletime.dk. Senere vil vi med ujævne mellemrum tilføje nye blogindlæg her på hjemmesiden, når vi synes vi har noget, der er værd at dele med jer. Vi håber at I vil synes om det og læse med. Det er lavet til jer. God fornøjelse 🙂

Tjah…hvor skal vi starte?

Lad os starte med en ‘live’ stemningsrapport:

[su_slider source=”media: 334,343,341″ limit=”45″ target=”blank” title=”no” mousewheel=”no” speed=”2000″]

[Lige nu sidder/ligger vi i solen ved siden af Turtle og snakker om hvad der skal stå her i blogindlægget. Jeg (Morten) sidder i skrædderstilling med ipad’en foran mig på mit liggeunderlag imens Mette ligger ved siden af og farvelægger tegninger og snakker med. Geografisk er vi på en lille, grøn p-plads ned til Flyndersø ude på den store, udstrakte, lynglilla jyske hede lidt syd for Skive. Vi er helt alene, omgivet af træer til alle sider og her er en fantastisk ro og den flotteste lyseblå himmel ovenover!]

Og hvorfor så en hjemmeside?

Fordi vi tror at der er andre, der finder det vi laver interessant og inspirerende. Det oplever vi faktisk allerede. Og vi vil elske at inspirere! (Af samme grund vil vi gøre alt hvad vi kan for at fylde alle kroge af hjemmesiden med inspirerende billeder).
Der er sikkert lige så mange der synes vi er tossede, men lad nu dem om det 🙂

Vi har også allerede efter kun 2,5 måned i bilen oplevet stor interesse fra folk som vi støder på de steder hvor vi holder stille, og som stiller mange gode spørgsmål. Nogle af spørgsmålene hører vi ofte (fx. Hvordan tjener I så penge?) og dér vil vi gerne kunne give jer, der støder på os online, mulighed for at blive klogere på de samme ting. Måske vi ligefrem skal oprette en FAQ en dag 😉
Desuden er hjemmesiden det mere faste og praktiske supplement til vores facebookside, med kontaktinfo på os og stedet hvor man kan blive klogere på tankerne bag det hele og om hvordan man kan booke os til foredrag, låne Turtle osv. Vi planlægger faktisk ligefrem at få turtletime.dk-klistermærker på bilen.

Internettet giver jo en stemme til alle der har lyst, og vi bliver ofte selv inspireret af bøger, artikler, blogposts, hjemmesider osv. (Se et udpluk her.).
Og vi føler selv at vi også har noget på hjerte. Noget vi tror at andre også kan finde værdi i. Vi taler fx tit sammen om store og små eksistentielle spørgsmål, og ofte fanger vi os selv i at sige at det da kunne være blevet til et rigtigt godt blog-indlæg.
Men ikke fordi vi vil være prædikanter for en bestemt livsstil. Eller for at fremstille os selv som idoler eller nogen der lever det lykkelige glansbilledeliv fri fra forpligtelser. Tværtimod. Med såvel turtletime.dk, vores facebookside, vores foredrag osv. er det enormt vigtigt for os at give et ærligt billede af vores gode og svære stunder og ikke at pege fingre af andre måder at leve livet på. Vi vil blot fortælle jer om den måde at leve livet på som vi er kommet frem til, passer til os, her hvor vi er nået til i livet, og så er det op til jer, der læser med, at vurdere om der er noget af det, I kan bruge.

 

[Til jer der stadig læser med: Nu er solen netop gået ned bag træerne og det er derfor blevet for køligt til at fortsætte dette skriveri udenfor. Vi trækker os lige ind i Turtle og så fortsætter vi – imens Mette koger vand til pasta]

Mette har også selv oplevet hvor meget andre kan have glæde af at læse personlige historier, og det har helt sikkert også påvirket os et eller andet sted. Efter i 2015 at have udgivet sin bog En fri fugl, hvori hun beskriver sin tid som spiseforstyrret og efterfølgende at have delt sine personlige tanker på sin hjemmeside mettefuglsang.dk har hun i flere omgange modtaget (lange) mails fra læsere som takker for hendes åbenhed og at det har gjort en forskel for dem at kunne læse om Mettes liv, tanker og overvejelser (og Mette er skam en helt almindelig dansk pige).

Samtidig har vi også en drøm. En drøm om at kunne leve af at leve denne livsstil. Fx. gennem sponsorater, foredrag, onlineservices m.m., som langt hen ad vejen kræver en offentlig/online tilstedeværelse, så vi kan jo lige så godt få prøvet af om drømmen også er noget for os i praksis. Vi lever i hvert fald i en tid hvor der er mange andre muligheder for indtjening til dagen og vejen end et fast job, og det vil vi gerne prøve at bide skeer med. Det kræver tid, tålmodighed og øvelse, så derfor kan vi lige så godt kaste os ud i det (det er hermed gjort).

[Og nu har Mette maden klar – perfekt timing! (I dag står menuen på reste-salat lavet på skralde-grøntsager, kogt pasta, lidt majs- og tun-konserves, pesto og dressing, samt et enkelt ristet skralde-pølsebrød). Velbekomme!]

Med Turtletime.dk håber vi kort sagt at gøre det nemt for jer at lade jer inspirere af de ting vi gør. Vi hjælper jer meget gerne, hvis I brænder inde med spørgsmål eller går med overvejelser som minder om vores. Og har I idéer til hjemmesiden eller andre online aktiviteter hvor vi kan inkludere jer eller hvor I kan udfordre os, så sig endelig til!

Tak fordi du læste med.
Måske vi en dag ses ude på landevejene?

Har du en kommentar?