Tilbage på eventyr i Nordjylland

Har du et favoritsted i Nordjylland, som flere burde kende? Kender du en lokal original eller en venlig sjæl som vi burde møde? Eller måske vil du gerne selv lære Nordjyllands gemte og ukendte skatte at kende?

Så følg med i vores rejseserie Nordjyske Hverdagseventyr, som vi laver sammen med jer og Radio Nordjyske. Efter en sommerferiepause hvor vi bl.a. var en tur i Sverige med Turtle, så er vi nu tilbage i dejlige Nordjylland!

Hvis du vil vide mere hvorfor vi gør det her, hvordan du kan være med og hvor vi kører rundt i Nordjylland hvornår, så læs med herunder.
For at læse friske, nye hverdagseventyr så skal du til gengæld klikke her.

Nu kører vi Nordjylland rundt – med nordjyderne som guider!

I de næste mange måneder, fra juni til oktober 2018, kører vi Nordjylland tyndt, én kommune ad gangen. Vi er på jagt efter de små hverdagseventyr. Vi leder efter lokale steder, mennesker og oplevelser som ikke kræver masser af planlægning eller opsparing at besøge. Det er de små, gode oplevelser lige uden for døren, som kan give kulør og farve til din hverdag, og som kan opleves i en weekend eller en tilfældig torsdag eftermiddag.

Del dit tip med os via Radio Nordjyskes facebookside. Bare skriv dit tip i en kommentar under det seneste opslag der handler om os. Så er det måske dit tip vi følger!

Her kan du se hvor vi er hvornår

Uge 23: Aalborg Kommune

Uge 24: Frederikshavn Kommune

Uge 25: Jammerbugt Kommune

Uge 26: Brønderslev Kommune

Uge 27-34: Sommerferie/pause.

Uge 35: Læsø Kommune

Uge 36: Mariagerfjord Kommune

Uge 37: Vesthimmerland Kommune

Uge 38: Rebild Kommune

Uge 39: Thisted Kommune

Uge 40: Morsø Kommune

Uge 41: Hjørring Kommune

Hvorfor?

Man behøver jo ikke altid tage så langt væk, for at opleve noget nyt og spændende. Og vi ved at Nordjylland er fyldt med eventyrsteder!

Vi er nemlig selv nordjyder – Mette fra Gøttrup og Morten fra Gistrup – og vi er stolte af det(!).

Vi sætter derfor fokus på nogle af alle de små naturperler, smukke pletter og spændende mennesker som Nordjylland indeholder (men som ikke står i turistbrochurerne), og på den måde minde os selv om hvor fantastisk en landsdel vi bor i.

Og efter at have rejst rundt i ude Europa i de sidste 6 måneder er det bare blevet endnu tydeligere for os!

Og måske kan det endda inspirere nogle af jer der følger med 🙂

Hvordan?

Du kan være med: Vi leder som nævnt efter de ukendte lokale “skatte” og dem kender vi af gode grunde ikke selv(!) Så hvis du er nordjyde eller kender noget til Nordjylland, så er det dig vi har brug for:

Send dit tip til Mark fra Radio Nordjyske ved at skrive en kommentar under det seneste billede af Turtle Time på www.facebook.com/radionordjyske

Hver mandag morgen i radioen giver Mark jeres tip videre til os, og om fredagen fortæller vi jer og Mark hvad vi har oplevet. Undervejs vil vi dele billeder med jer fra oplevelserne på www.facebook.com/turtletime.dk.

Vi glæder os til at tage jer med rundt i hele Nordjylland på Turtle Time!

Har du en kommentar?